Етикети

, , , , , , ,

Не толерирай простотията. Защо ли ?! Ами, когато се толерира тя се разраства. Всъщност, когато напишем в чичко Гугъл, думата „простотия“, ни излиза определението : „Качество или проява на прост, неук, невъзпитан човек. „.Жалкото, е че в нашата държава е пълно с такива хора. За пример ще ви дам четиримата тъпанари, от ромски произход, които се гавриха над гробовете на българи, в Пазарджик.

Тази снимка „взриви“ цяла България. Къде ли не беше, по телевизия, по интернет и др. И благодарение на всички медии и фейсбук групи, всеки успя да види тази простотия и да реши, че ако направи същата простотия и той ще стане известен. Впоследствие делото беше повторено, отново от хора с ромски произход.

За тези, които не знаят, на картините са Васил Левски, Цар Симеон I и княз Борис. Вижте сега, проблемът не е на расова основа! Проблемът е в простотията, която ходи по хората. Проблемът е и в самите хора. Защо е нужно да я толерираме и да я подтикваме да продължава?

Просто молбата ми е, когато видите такава простотия да я подминете, а не да я шервате и да ги правите известни следващите простаци.

Поздрави,

Даниел

Advertisements