Здравейте хора, отдавна не бях писал, но поведението на някой „хора“ в последно време ме накара на седна да драсна няколко реда. Ако все още не се сещате за коя партия говоря – това е ПП Атака. Ще си позволя да пиша за положението в България, тъй като все още „има“ свобода на словото и не ме гружи затвор, ако пише срещу някой народен представител.

Волен

Събуждам се днеска на обяд около 13:00ч и отидох в банята да се измия ала бала, нормлани човешки хигиенни навици. И сядам на компютъра и отварям фейсбук да напиша „Добро утро“ на приятелката си. И какво да видя дами и госпада на началната страница?!?! Клипче с Болен Сидеров и неговите мутри, които се разхождат в 03:59ч. сутритна пред НС.

Незнайно защо реших да изгубя от ценното си време цели 09:34 минути, за да се насладя на поредните глупости, които господина народен представител ххахаххахах колко смешно звучи само хаххахаха

Започва видеото

Още в първите секунди се вижда как Волен напада журналисти и един големичък човек (поне 150+кг) от „Доверените на Волен“ избутва човек от телевизията, който иска да се намеси в спора и да помогне на своя колега.

В следващите минути се вижда спор между младо момче от партия и обикновен гражданин (предполагам). Възрастово, като ги гледах момчето от партията ми се струваше по-млад сигурно ще кажете, че няма значението, но има за понататъшния спор, в който се говори за нахлуването в НС през 1990г. Младото момче пита гражданина „Къде беше ти, когато бяхме на джамията?“. Първо мога му кажа, че не са били „на джамията“, а „пред джамията“. И втора ще му кажа, че никой не е отишъл с тях, защото са болни мозъци и протеста им беше разрешен, но на друго място, а не пред джамията. Другото, което каза младото момче е, че „половината оттука“ не са гласували. Ами това, което казва означава, че визира хората, които са в 03:59ч. на площата и не може да го каже със сигурност, тъй като няма такава информация.

След това на клипчето се появява Болен, който обвинява телевизиите, че са поощрявали „хулиганите“, които всъщност са млади хора, на които им е писнало, хора на моите години, които са му вярвали и той ги предаде като си даде гъза на Местанчо и серГЕЙчо. Всъщност, колкото и да не ги харесват телевизиите те нищо не са поощрявали, а просто снимаха какво се случва, което ще изиграе лоша шега на Болен за по-нататък.

Другото абсурдно нещо ,което БОЛЕН направи е, че ОБВИНИ господин офицер от полицията, че е съучастник в престъпление. Това, че хората иска да говорят  с БОЛЕН и неговите мутри ги бутат не прави гражданите престъпници. ПРЕСТЪПНИК Е ТОЙ, ЗАЩОТО СЕ СЪЮЗИ С ДПС. Ако заради тези си действия гражданите са престъпници не знам той какъв е, след като преминава през сложените заграждения, след които, ако мине обикновен човек ще „изяде“ веднага няколко палки.

БОЛЕН „дава интервю“ и когато репортерка му казва, че е имало бутилки и от страната на Атака, той обвинява жената, че лъже и са съучастници в престъпление (и те както господин офицерът хаххахахах).

След това „шествието“ тръгна посоко Министерски съвет. Едно младо и интелигентно момче му зададе няколко много добри и точни въпроси, след което не знайно какво беше това момиче, което ходеше рамо до рамо с БОЛЕН му каза следните думи: „Изтрезней и тогава задавай въпроси.“. Тя откъде знае, че момчето и пияно и знаели, че може да бъде съдене за клевата, като се направи един кръвен тест ти се види дали момчето е пияно. И понеже въпросите не му допадаха на БОЛЕН, мутрите му бързо избутаха младежа. След това светкавично му зададоха въпроса: „Защо направихте кворум за правителстовото?“ и „нашият“ човек се направи на глух и подкани своите хора да скандират „Атака“ в центъра на София през 04:07 (понеже видеото е заснето в 03:59, а тази случка се раззиграва на 7:51 минута и горе-долу е толкова часа), което се води за нарушаване на обществения ред. И защо сега БТВ не сподели, че се нарушава обществия ред, а когато гражданитет бяха на ул. Раковски след 22:00 казаха, че нарушават обществения ред??? След като свърши скандирането „Атака“, БОЛЕН се провикна „Курви на Бойко!“. И когато друг гражданин го попита така ли трбява да се държи или нещо от сорта той каза: „Точно така! На простаците отговарям със същото поведението!“. Чакайте бе, господин Сидеров, на 30+ години сте, народен представител сте, шеф на националистическа партия сте, така ли се държи един зрял мъж?? Или забравих, че вие (умишлено го пиша с малко буква) сте БОЛЕН!

П.С.: Извинявам се, ако има пунктоационни, лексикални и граматически грешки, но просто в момента съм доста афектиран и пише всичко в движение.